Oglaševanje na zaslonih polnilnic, v mobilni aplikaciji in na računih

Oglaševanje na zaslonih polnilnic lahko vključuje različne vrste oglasov, kot so video oglasi, slikovni oglasi in besedilni oglasi. Ti oglasi so vidni uporabnikom medtem ko polnijo svoje vozilo, kar omogoča izpostavljenost oglaševalskega sporočila v trenutku, ko je uporabnikovo pozornost največja.

Elevat tudi ponuja oglaševanje v mobilnih aplikacijah, ki jih uporabniki uporabljajo za rezervacijo in plačilo polnjenja svojega vozila. To omogoča oglaševalskim sporočilom, da dosežejo ciljno publiko v trenutku, ko se ta pripravlja na polnjenje svojega vozila.

Prav tako Elevat omogoča oglaševanje na računih uporabnikov za polnjenje. To omogoča oglaševalcem, da dosežejo ciljno publiko tudi po tem, ko so že polnili svoje vozilo, saj uporabniki prejmejo račun za polnjenje na svoj elektronski naslov.

V končni fazi, Elevat ponuja edinstveno priložnost za oglaševanje na zaslonih polnilnic, v mobilnih aplikacijah in na računih uporabnikov.

S tem lahko oglaševalci dosežejo ciljno publiko v trenutku, ko so najbolj osredotočeni na potrebo po polnjenju svojega vozila, kar povečuje učinkovitost in uspešnost oglaševalskih kampanj.

Date
Category: