Polnjenje gum vozil z dušikom

Polnjenje pnevmatik z dušikom temelji na procesu, ki uporablja visoko koncentriran dušikov oksid, da napolni pnevmatike. Dušik ima večjo molekularno težo kot zrak, zato pnevmatike napolnjene z dušikom zadržujejo tlak dlje časa kot pnevmatike napolnjene z zrakom. To omogoča, da so pnevmatike vedno optimalno napolnjene in tako izboljša varnost in učinkovitost vozil.

Elevat je začel uporabljati polnjenje pnevmatik z dušikom na svojih polnilnicah za EV, da bi zagotovil boljšo varnost in učinkovitost za uporabnike svojih polnilnic. To je tudi priložnost za oglaševanje, saj polnilnice z novo tehnologijo privabljajo pozornost potencialnih kupcev.

Polnjenje pnevmatik z dušikom je tudi bolj okolju prijazno kot tradicionalno polnjenje z zrakom, saj zmanjšuje potrebo po pogostem polnjenju pnevmatik z zrakom in s tem zmanjšuje emisije iz avtomobilov.

V končni fazi, Elevat je z implementacijo polnjenja pnevmatik z dušikom na svojih polnilnicah za EV pokazal svojo zavezanost k izboljšanju varnosti in učinkovitosti za uporabnike ter ohranjanju okolja.

Date
Category: