Hoe de handen in seks te gebruiken

Het blijkt dat een deel van het lichaam dat u gebruikt om seks te hebben, is inferieur aan twee anderen, die ook beschikbaar zijn op voorraad.

Met al zijn voordelen is de penis nog steeds een grappige tool die een constante instelling vereist. Of het geval is! Ten eerste, hun drie! Oh nee, we suggereren dat twee. Het vermindert het artikel van Paphos enigszins. Maar toch zijn de handen duidelijk meer dan de penis, en als je meetelt met je vingers, dan zelfs een bestelling.

Ten tweede hoeft de handen niet te voeden in blauwe pillen, zodat ze de wonderen van macht en duurzaamheid de hele nacht demonstreren, om nog maar te zwijgen van de anderhalve minuut die je meestal opneemt. En, ten derde kunnen je handen zelfs in die momenten worden gebruikt als ze meestal met je liegen zonder een deken op een deken. Dat is, tijdens het voorspel, in het midden van geslacht en onmiddellijk erna. En als je ideeën nodig hebt, precies hoe je de handen vrij kunt geven, kun je ze leren … Ja, althans uit dit artikel!

Haar gezicht en hoofdhuid

Laten we zeggen: we zullen geen gevallen van latente en voor de hand liggende sadomasoshistrics beschouwen, die gewoon op hen wachten in een seconde aan orgasme, ze zijn enigszins uitgevonden, en onmiddellijk na – greep het haar en sprong in de Wafelnitz. Ja, zulke vrouwen zijn niet ongewoon. Maar je hebt jezelf waarschijnlijk geleerd om ze te onderscheiden van alle anderen (en niet om contact op te nemen) – ofwel op abnormale inzending, of door projectief mishandeling met jou. Onze tips zijn ontworpen voor gewone partners.

Dus, gezicht. Het is logisch om ermee te beginnen, omdat het het enige deel van het lichaam is dat de vrouw heeft geopend wanneer, in de rest, het

https://www.desteksecurity.co.za/2022/08/06/pase-sobre-tener-2000-pesos-de-el-algo-a-tener/

blijft verraderlijk gekleed. Zelfs bij vrouwen zonder baard op het gezicht, de kleinste, niet te onderscheiden van het oog. Hun vooral veel op plaatsen waar de hoofdhuid eindigt: op het voorhoofd, tempels, verre buitenwijken van de wang en achter de nek. Deze zones zijn uiterst erogenisch, maar tijdens de gebruikelijke sessie kussen om hun lippen en taal problematisch te strelen. Echt haar, zoals oudere broers, staan ​​op de bescherming van haren: gevuld in de mond en blijf aan de lippen. Hier kom je met de handen! Tijdens de kussen streelt u de wangen en whisky met de toppen van de vingers, bewegend en vanuit het midden (de buy cheap levitra zogenaamde neus) naar de randen van het gezicht.

Druk niet op je vingers met inspanning, je taak is om het niet te strelen, maar die de meeste haren. Daarom moeten de aanrakingen licht zijn. Als je diep in je haar wilt gaan, kun je vergroten: het hoofd van het hoofd is minder gevoelig. Massage-hoofdhuid met cirkelvormige bewegingen, die speciale aandacht besteedt aan de orenzones.

Het is ook niet verboden om een ​​vinger op de wenkbrauw te dragen (zelfs als ze worden getekend, moeten er nog steeds gevoelige follikels onder de huid zijn) of op de lippen. Tegelijkertijd zou het leuk zijn op je vingers, er waren geen saldi van de pila. En in het algemeen laat ze het meest schoon zijn, zodat je inbeleging de geest van het Stechhishness niet bederft.

Maar dit is niet nodig

Je hoeft je partnerlippen (vooral onbekend) niet te smeren en, slyitaal knipogen, duw het diep. Ze besefte al dat je hint op orale seks toen je mijn vinger op haar lippen doorbracht. Verdere vooruitgang diep in de vrouw, tenminste in de Prelude-fase.

Als je aan het einde haar klieren wilt aanraken (omdat je nog geen lange tijd hebt en je hebt gemist), kun je het later doen, tijdens seks wanneer alle barrières worden ingestort. Bovendien streel je neus of gebied niet rond de ogen: het is natuurlijk om in de loop van de lip of taal te plaatsen.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja